0332.40.88.04 contact@srh-events.ro

Dragi colegi,

Am onoarea de a vă adresa invitația de participare la Conferința Națională de Amiloidoză, un eveniment de tradiție care adună profesioniști din domeniul medical pentru a discuta, învăța și colabora asupra subiectelor legate de această afecțiune complexă. Conferința se va desfășura în București, Hotel Crowne Plaza în perioada 10-11 noiembrie 2023.

Amiloidoza este o boală rară și adesea neînțeleasă, ce reprezintă o provocare semnificativă pentru comunitatea medicală. Participarea dumneavoastră la această conferință va contribui la creșterea cunoașterii noastre colective și la dezvoltarea unor strategii mai eficiente de diagnostic și tratament.

Anul acesta vom oferi un număr de douăzeci de granturi, ce vor acoperi cheltuielile de deplasare si cazare, facilitând cercetarea și dezvoltarea prin schimbul de cunoștințe între specialități. Această conferință va oferi oportunități unice de a învăța de la experți de renume în domeniu, de a participa la discuții interdisciplinare și de a vă conecta cu alți medici care se confruntă cu aceeași provocare. Participantii interesați de obținerea granturilor educaționale sunt rugati să completeze formularul de înscriere și să trimită o scrisoare de intenție la adresa contact@srh-events.ro prin care să motiveze candidatura la acordarea grantului.

Vă așteptăm așadar să împărtășim împreună noile descoperiri și inovații în lupta împotriva Amiloidozei.

Cu deosebita considerație,

Prof. Dr. Daniel Coriu
Președintele Conferinței Naționale de Amiloidoză

Stimați colegi,

Știință, Interacțiune, Dezvoltare! Acestea sunt direcțiile pe care am construit conceptul celei de-a 29-a Conferințe Naționale de Hematologie Clinică și Medicină Transfuzională și a 7 a ediție a Conferinței Naționale de Transplant Medular.

Împreună cu dumneavoastră suntem convinși că vom realiza un congres științific de referință, interactiv, iar informațiile pe care le vom dezbate pe parcursul celor 5 zile vor contribui la dezvoltarea educației noastre medicale, cu impact direct în managementul pacienților cu afecțiuni hematologice.

Conferința Națională de Hematologie Clinică și Medicină Transfuzională reprezintă evenimentul științific consacrat pentru comunitatea medicilor hematologi, precum și pentru cea de medicină transfuzională din România.

Împreună cu comitetul științific am construit un program centrat pe tematici de interes cu focus pe bolile maligne în hematologie.

Schimbul de experiență și poziționarea hematologiei românești în context internațional reprezintă continuarea obiectivelor centrale ale ediției 2023, iar anul acesta în România am invitat, și suntem extrem de onorați că au acceptat invitația noastră, lideri de opinie în hematologie de la nivel internațional.

Anul acesta ni se alatură și Societatea Română de Transplant Medular astfel, speakeri români și internaționali, precum și cu dumneavoastră, participanții din cadrul celei de-a 29-a Conferințe Naționale de Hematologie Clinică și Medicină Transfuzională și a 7 a ediție  a Conferinței Naționale de Transplant Medular, suntem convinși că vom scrie împreună o pagină în istoria manifestărilor științifice din hematologie.

Prin știință și schimb de experiență, fiecare dintre noi și împreună, contribuim la dezvoltarea hematologiei românești din România.

Pacienții noștri au nevoie ca noi să fim la curent, prin astfel de acțiuni de educație medicală continuă, cu cele mai noi informații din domeniile noastre de interes.

În numele Comitetului Științific al celei de-a 29-a Conferințe Naționale de Hematologie Clinică și Medicină Transfuzională

Cu prietenie și deosebită considerație,

Prof. Dr. Daniel Coriu,
Președintele Societății Române de Hematologie
Prof. Dr. Alina Tănase,
Președintele Societății Române de Transplant Medular
Dr. Florentina Vlădăreanu,
Președintele Societății Naționale de Transfuzie Sanguină

 

 

Program SRH 2023

Clic pentru a deschide

Creditare

Colegiul Medicilor din România (CMR) a creditat evenimentul cu 22 credite EMC.

Ordinul Biochimiștilor, Biologilor și Chimiștilor în Sistemul Sanitar din România (OBBCSSR) a creditat evenimentul cu 26 credite EMC.

Termene limită

Înregistrare cu taxă redusă: 31 iulie 2023

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Trimiterea rezumatelor: 1 septembrie 2023

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Rezervarea cazării: 1 septembrie 2023

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Participarea dvs. la
SRH 2023 în

3

pași
simpli!

>>>

1. Înregistrarea
online

Valoarea taxei de participare crește odată cu apropierea datei evenimentului. Pentru a beneficia de cel mai avantajos regim de taxă vă invităm să vă înscrieți din timp.

2. Rezervarea
cazării

Ca participant la eveniment puteți beneficia de tarife speciale, semnificativ reduse.

Oferta de cazare este disponibila aici.

3. Trimiterea
rezumatului

Instrucțiunile pentru redactarea rezumatelor sunt disponibile aici. Este obligatoriu ca rezumatul să fie trimis atât în româna, cât și în engleză.