DATE OPERATOR EVENIMENT

contact@eventernet.ro
Tel.: 0332.40.88.05

Dragi colegi,

Am onoarea de a vă adresa invitația de participare la cea de-a II-a Conferința Națională de Amiloidoză, un eveniment de tradiție care adună profesioniști din domeniul medical pentru a discuta, învăța și colabora asupra subiectelor legate de această afecțiune complexă. Conferința se va desfășura în București, Hotel Crowne Plaza în perioada 10-11 noiembrie 2023.

Amiloidoza este o boală rară și adesea neînțeleasă, ce reprezintă o provocare semnificativă pentru comunitatea medicală. Participarea dumneavoastră la această conferință va contribui la creșterea cunoașterii noastre colective și la dezvoltarea unor strategii mai eficiente de diagnostic și tratament.

Anul acesta vom oferi un număr de douăzeci de granturi, ce vor acoperi cheltuielile de deplasare si cazare, facilitând cercetarea și dezvoltarea prin schimbul de cunoștințe între specialități. Această conferință va oferi oportunități unice de a învăța de la experți de renume în domeniu, de a participa la discuții interdisciplinare și de a vă conecta cu alți medici care se confruntă cu aceeași provocare. Participantii interesați de obținerea granturilor educaționale sunt rugati să completeze formularul de înscriere și să trimită o scrisoare de intenție la adresa contact@srh-events.ro prin care să motiveze candidatura la acordarea grantului.

Vă așteptăm așadar să împărtășim împreună noile descoperiri și inovații în lupta împotriva Amiloidozei.

Cu deosebita considerație,

Prof. Dr. Daniel Coriu
Președintele Conferinței Naționale de Amiloidoză